زیره سبز (Cuminum cyminum) که با نامهای زیره سبز، سابقاً زیره، زیره رومی کمیابتر، زیره مادری، زیره سفید یا زیره ایتالیایی نیز شناخته میشود.
زیره سبز سبزوار گیاهی آسیایی از خانواده چتریان است که از میوههای خشک آن به عنوان ادویه استفاده میشود.
اصطلاح زیره از شکل چلیپایی برگ های گیاه و ظاهر زیره مانند میوه های خشک گرفته شده است. با وجود نام مشابه، زیره و زیره به هم نزدیک نیستند، گیاهان به جنس های مختلف تعلق دارند و از نظر طعم نیز تفاوت زیادی دارند.
متن قبل مشمول مجوز CC-BY-SA می باشد که در اینجا قابل مشاهده است. نام نویسندگان این متن در اینجا آمده است
نیازهای شخصی شما می تواند متفاوت باشد. طعم می تواند بسیار متفاوت باشد (اطلاعات فقط برای مخلوط ادویه ها اعمال می شود)
شما همچنین می توانید مواد زیر را در اینجا در فروشگاه پیدا کنید:
جدول مواد مغذی برای (زیره (50 گرم) زیره)
برای تکمیل اطلاعات در مورد زیره سبز (50 گرم) ، ارزش تغذیه ای زیره سبز (50 گرم) زیره را تا جایی که می دانیم قبل از خرید به شما نشان می دهیم.
اگر زیره (50 گرم) یک مخلوط ادویه است، ارزش ها از مقادیر فردی مواد تشکیل شده است.
میانگین ارزش غذایی زیره سبز (50 گرم) زیره (متاسفانه در حال حاضر اطلاعاتی در مورد ارزش غذایی زیره سبز (50 گرم) زیره سبز نداریم)
حداقل 1.5 سال از تاریخ خرید
تاریخ درج شده روی بسته بندی باید به عنوان راهنما در نظر گرفته شود و ربطی به ماندگاری واقعی ادویه ها ندارد. فقط چاشنی آن در طول سال ها کم و بیش کاهش می یابد.
در صورت نگهداری صحیح (خشک، خنک و تیره)، ادویه جات ترشی جات را می توان بدون مشکل یا عواقب منفی حتی پس از پایان بهترین تاریخ مصرف کرد.