در سال های اخیر تحقیقات علمی در زمینه فرآورده های غیر الکلی انگور و کشمش فخری ملکان افزایش یافته است.
به طور قابل ملاحظه کشمش اغلب از نظر تغذیه منفی ارزیابی می شود، عمدتا به دلیل بالا بودن آن محتوای قند از سوی دیگر برخی از مطالعات in vitro و in vivo نشان داده اند که کشمش تات می تواند داشته باشد.
اثرات سالم به دلیل مشخصات فیتوشیمیایی مثبت آنها.
هدف از این کار گردآوری مطالب علمی بود مطالعات انجام شده در انسان برای ارزیابی حیاتی اثرات ارتقاء سلامت کشمش، به عنوان بخشی از رژیم غذایی معمولی/مدیترانه ای در اغلب موارد اثرات مفید كشمش صادراتي ملایر در مداخله ارزیابی شده است.
مطالعات بر روی ناحیه قلبی عروقی، دیابت و سلامت دهان، که در آن کاهش قند خون پس از غذا و انسولینمی هم در افراد دیابتی و هم در افراد سالم مشاهده شده است.
اثرات مثبت به طور کلی بود پس از مصرف کوتاه مدت حدود 70 گرم کشمش در مقایسه با مقدار مشابه تنقلات یا محلول گلوکز با کمال تعجب، برخی از یافته های مثبت در سلامت دهان نشان داده شد.
بر این پایه ها چندین یافته از مناسب بودن کشمش به عنوان منبع ترکیبات سالم برای رژیم غذایی انسان، اما کشمش زرد ملکان محدودیت هایی دارد.
در داده های منتشر شده تاکنون به وضوح از نیاز به آزمایش های جدید طراحی شده حمایت می شود.کشمش به دلیل دارا بودن قند زیاد بوده است موضوع بحث در مورد مناسب بودن آنها برای رژیم غذایی پیش از افراد دیابتی یا دیابتی کیم و همکاران اندازه گیری شد.
- منابع:
- تبلیغات: