از گرد لیمو گلها برای غذاهای ایتالیایی استفاده می شود

گل مرکبات یکی از ساده ترین مرکبات برای تکثیر است زیرا نیازی به پیوند ندارد و تنها کاری که باید بکنید این است که بذر آن را بکارید تا پس از پنج سال صبر و حوصله به لیمو و لیموترش برسید.
گرد لیمو گلها کوچک و گردی با پوست نازک هستند.

رنگ زرد نئونی زیبایی دارد و طعم لطیفی دارد زیرا خیلی اسیدی نیست. هنوز سبز مصرف می شود.

تاریخچه لیمو سیاه:
لیمو سیاه خشک در عمان تولید شد و به مواد ضروری در آشپزی ایران، عراق و تمامی کشورهای خلیج فارس تبدیل شده است. گاهی اوقات در برخی از دستور العمل های هند شمالی یافت می شود.
این واقعاً یک ادویه اصلی در خاورمیانه است، پادشاه سوق ها، اتفاقاً وقتی برای اولین بار با آن آشنا شدم و از فروشنده پرسیدم چیست، حق داشتم یک خنده بزرگ، یک ادویه معمولی.
نام عراقی آن نومی بصره، لیموی بصره، از این واقعیت گرفته شده است که مرکبات خشک از سلطان نشین عمان از طریق تنها شهر بندری عراق بصره وارد عراق شده است.
لومیس در واقع از سلطان نشین عمان می آید، کشوری که فناوری خشک کردن لیموهای سیاه کوچک در آن توسعه یافته است.

فواید لیمو سیاه برای سلامتی
لیمو سیاه علاوه بر درصد بالایی از مواد معدنی و مهمترین عناصر کلسیم و پتاسیم دارای درصد زیادی از ویتامین ها به ویژه ویتامین C و ویتامین D است.

گرد لیمو

به این لیمو لیمو می گویند و با جوشاندن مقداری لیمو در آب و آب می توان از آن استفاده کرد. هند و ایران خانه لیموی سیاه هستند. به دلیل طعم خاص خود در تهیه بسیاری از غذاها استفاده می شود.

ارزش غذایی لیمو آن را درمان کننده بسیاری از بیماری ها می کند، از جمله:

1- قلب:
مطالعات تایید کرده اند که لومه برای عضله قلب بسیار مفید است، زیرا با کاهش تپش قلب و تنظیم پمپاژ خون، باعث تقویت و درمان بیماری های قلبی می شود.

2- سم زدای طبیعی:
لومی برای دفع سموم از بدن مفید است، زیرا خواص زیادی در برابر باکتری ها و باکتری های مضر دارد، بنابراین یک ضد عفونی کننده طبیعی برای دستگاه گوارش است، زیرا تمام سموم و مواد زائد مضر را جمع آوری کرده و سپس از بیرون دفع می کند. بدن