بر کسی پوشیده نیست که بچه ها گردو را دوست دارند. سالادهای پاشیده شده با خرده نان، دسرها برای آنها بسیار جذاب هستند.
گردو میاندواب چه فایده ای دارد و چه زمانی می توان آن را به نوزاد داد؟
ترکیب غنی از مهره درخت به وضوح نشان دهنده مفید بودن آن است.
پتاسیم تعادل آب و نمک را عادی می کند، منیزیم متابولیسم را تحریک می کند، فسفر در تشکیل بافت استخوان و دندان نقش دارد، آهن مسئول تشکیل هموگلوبین در خون است.
اسید فولیک مسئول کار قلب است و ویتامین ها سیستم ایمنی را تقویت می کنند. هر یک از شاخص ها برای ارگانیسم در حال رشد کودک مهم است.
لازم است یک خوراکی لذیذ را با دقت وارد رژیم غذایی کنید و دائماً واکنش بدن را مشاهده کنید. یک آلرژن قوی ممکن است برای کودک مناسب نباشد.
تلاش برای درمان نباید زودتر از 3 سال باشد، اگرچه برخی از پزشکان سن را 5 سالگی می نامند. چند دلیل برای این وجود دارد:
خفه شدن در یک مهره آسان است. تا 5 سال خطر عدم تحمل محصول وجود دارد. روده توسعه نیافته خود را با درد، قولنج در شکم، نفخ احساس می کند.
به کودکان دارای اضافه وزن نباید چنین آجیل پرکالری داده شود. با یک واکنش مطلوب، باید از یک چهارم آجیل یک ظرافت را به رژیم غذایی وارد کنید.
بهتر است این کار را در وعده صبحانه انجام دهید تا وضعیت کودک در طول روز تحت نظر باشد. به تدریج دوز پیشنهادی را می توان تا 5 عدد دو بار در هفته افزایش داد.
گردو در رژیم غذایی کودکان باید با دقت وارد شود
تاثیر بر کلسترول
پزشکان تأیید می کنند که آجیل های وارد شده به رژیم غذایی عملکرد قلب را بهبود می بخشد، سطح کلسترول خون را عادی می کند و احتمال تصلب شرایین را کاهش می دهد. چه چیزی باعث شد؟
اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 باعث بهبود طیف لیپیدی خون می شوند.
ویتامین های B متابولیسم را تنظیم می کنند و لیپوپروتئین های با چگالی کم (LDL) را از بدن حذف می کنند.
ویتامین C – آنتی اکسیدان، کلستاز را کاهش می دهد