میوه خشک هایی که در ساخت معده های مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرند

می توان گفت میوه خشک هفت میوه یک میان وعده کوچک مناسب برای تمام سنین است، در مقایسه با میوه های تازه، طعم میوه های خشک شیرین تر است، بسیاری از افراد دوست دارند بخورند و میوه خشک سبک، راحت و همچنین برای اجرا بسیار مناسب است.

با این حال، همه “میوه های خشک” سالم و مناسب برای نوزادان نیستند به عنوان مثال، میوه خشک زیر، محتوای سدیم آن به 9278 میلی گرم در 100 گرم است، که به سادگی من را شگفت زده کرد.
می دانید، برای کودکان 1 تا 4 ساله، مصرف مناسب سدیم تنها 700 میلی گرم در روز است. آن را اینگونه بخورید و دقیقه ها از حد استاندارد فراتر رود پس انتخاب میوه خشک مناسب برای کودک و خوردن میوه خشک مناسب واقعاً مهم است!

امروز به دوست قدیمی ما معلم جامه اجازه دهید برای همه علم خشکبار درست کند و وقتی برای فرزندانتان در آینده خریدید پا روی چاله نگذارید.

پس از خشک شدن میوه، کم آبی و تبدیل آن به میوه خشک، بیشتر مواد مغذی آن حفظ می شود و حتی بسیاری از آنها غلیظ می شوند. به عنوان مثال کربوهیدرات ها، فیبرهای غذایی و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، منیزیم و آهن.

با در نظر گرفتن کشمش و انگور به عنوان مثال، بیایید نگاهی به مقایسه ترکیب بیندازیم:

همچنین برخی از میوه های آبی، قرمز تیره، سیاه و بنفش غنی از آنتی اکسیدان هایی مانند آنتوسیانین وجود دارد که آنها نیز عمدتاً حفظ و نسبتاً غلیظ خواهند بود.

این نیز یکی از دلایل علاقه مردم به خوردن میوه های خشک مانند زغال اخته، زغال اخته و توت سیاه است، زیرا پوست این میوه ها سرشار از آنتوسیانین و فیبر غذایی است.

میوه های خشک دارای مزایا و معایبی هستند، میوه های تازه پس از «آب زدایی» به میوه های خشک، ویتامین های محلول در آب موجود در آن مانند ویتامین C، ویتامین های گروه B به درجات مختلف آسیب می بینند اما در کل ارزش غذایی میوه خشک هنوز خوب است.

همچنین شایان ذکر است که وقتی میوه خشک می شود، به دلیل غلیظ بودن قند، انرژی خشک شده در واحد حجم نسبتاً زیاد است. بنابراین، میوه های خشک را نمی توان یکباره زیاد مصرف کرد تا از مصرف بیش از حد قند و انرژی ناخودآگاه خودداری شود.