و در مورد سطح چطور؟ ماکارونی ایتالیایی میتواند صاف، خشن یا شیاردار باشد و هر کدام با انواع خاصی از سس به بهترین وجه میآیند.
ما در آخر به خمیرها اشاره می کنیم، اما آنها یک جزئیات اساسی هستند:
– از بلغور گندم دوروم
– بلغور گندم دوروم سبوس دار
– با تخم مرغ
– تازه، بدون تخم مرغ
ترکیبی از همه این ویژگی ها باعث ایجاد انتخاب گسترده ای از قالب ها شده است که منشاء آنها پیوندهای قوی با سنت های منطقه ای ایتالیا دارد.
همه ماکارونی صدفی ریز که در آشپزخانههای زنان خانهدار از شمال تا جنوب، از شرق تا غرب متولد شدهاند، بهطور جداییناپذیری با دستور پختهای محلی، اولین دورههای معمولی بیانتها در هر منطقه مرتبط هستند.
شکل ماکارونی_1
فرمت های ماکارونی بلند
ماکارونی کوتاه
منبع تصاویر در فرمت های مختلف: “دایره المعارف غذاهای ایتالیایی جلد 2” – پاستا – De Agostini Editore
بیایید سفر خود را از طریق انواع پاستا ایتالیایی منطقه به منطقه آغاز کنیم.
پاستا در آبروزو:
منطقه اسپاگتی آلا چیتارا، یا انواع پاستا تخم مرغی که با ساز معمولی به نام «گیتار» درست می شود. خمیر را با وردنه روی “رشته ها” فشار می دهند، اسپاگتی مربع بسیار متخلخل بیرون می آید که برای یک سس غنی، به عنوان مثال با کوفته، عالی است.
پاستا در کامپانیا:
وقتی صحبت از ماکارونی به میان میآید، در منطقهای هستیم که حرف R بزرگ است. چگونه با پاستا خارق العاده Gragnano ارتباط مستقیم برقرار نکنیم؟ اینجا در کامپانیا، در جنوب ایتالیا، فرمتهای معمولی فراوان است که آماده پذیرایی از سسهای گوجهفرنگی و ماهی تازه هستند. ورمیشل، مافالد، سیالاتیلی، پاچری، ریگاتونی، زیتی و فوسیلی انواع پاستا از کامپانیا هستند.
پاستا در امیلیا رومانیا:
منطقه ایتالیا، خانه ماکارونی پر شده و ماکارونی تخم مرغی. پاستاهای بلند امیلیایی مانند فتوچین، تالیاتل و لازانیا سنتی است که قرنهاست به دنیا آمده است و «اسفوگلاین» امیلیان به دلیل روش بیعیب و نقص خود در چرخاندن پاستا با دست تا ضخامت کامل تا میلیمتر در سراسر جهان مشهور است. . و چه در مورد ماکارونی پر شده مانند تورتلینی، آنولینی، راویولی، تورتلی و تورتلونی. پاستا پر شده با مواد محلی، که در میان آنها مورتادلا، ژامبون پارما و پارمیجانو رجیانو غالب هستند.