توسعه و ارزیابی یک پودر نبات دکتر بیز گیاهی بدون قند و ایمن و موثر که باکتری های ایجاد کننده حفره را از بین می برد.
چو هونگ هو، 1 جیان هی، 1 راندال اکرت، 2 شیائو یانگ وو، 1 لی نا لی، 1 یان تیان، 1 رناته لوکس، 1 جاستین آ شافر، 1 فاینا گلمن، 1 جانت منتس، 3 سو اسپکمن، 1 جانت بائر، 1 ماکسول اچ اندرسون، 2 و ون یوان شی1،*
اطلاعات نویسنده یادداشت های مقاله حق نسخه برداری و اطلاعات مجوز سلب مسئولیت
چکیده
پوسیدگی دندان (پوسیدگی دندان) توسط گروه خاصی از باکتری های پوسیدگی زا مانند استرپتوکوک موتانس ایجاد می شود که قندهای غذایی را به اسیدهایی تبدیل می کند که مواد معدنی را در ساختار دندان حل می کند.
کشتن باکتری های پوسیدگی زا روشی موثر برای کنترل یا پیشگیری از پوسیدگی دندان است. در مطالعه قبلی، ما یک ترکیب جدید (Glycyrrhizol A)، از استخراج ریشه شیرین بیان، با فعالیت ضد میکروبی قوی در برابر باکتری های پوسیدگی زا کشف کردیم.
در مطالعه حاضر، ما روشی را برای تولید این عصارههای گیاهی خاص در مقادیر زیاد توسعه دادیم و سپس از این عصارهها برای تولید آبنبات چوبی بدون قند استفاده کردیم که به طور موثر باکتریهای پوسیدگی زا مانند استرپتوکوک موتانس را از بین میبرد.
مطالعات بیشتر نشان داد که این آبنباتهای بدون قند بیخطر بوده و فعالیت ضد میکروبی آنها پایدار است. دو مطالعه آزمایشی انسانی نشان می دهد که استفاده مختصر از این آب نبات چوبی (دو بار در روز به مدت ده روز) منجر به کاهش قابل توجه باکتری های پوسیدگی زا در حفره دهان در بین اکثر افراد آزمایش شده انسانی شد.
این آبنبات چوبی گیاهی می تواند ابزار جدیدی برای ارتقای سلامت دهان و دندان از طریق غذاهای کاربردی باشد.