فلفل رنگی که باعث نابینا شدن یک فرد شد!

نمونه های دو رنگ مختلف (قرمز و سبز) فلفل دلمه ای سبز رنگ شیرین رقم C. annuum به ترتیب از مراکز تحقیقات کشاورزی اصفهان و آذربایجان غربی در اسفند و تیرماه 1390 تهیه و توسط این مراکز شناسایی شد.

استخراج

یک فلفل دلمه ای رنگی تازه را از وسط نصف کرده و دانه های داخل آن را جدا کردند. سپس هر فلفل را جداگانه به قطعات کوچک برش داده و با استفاده از مخلوط کن آشپزخانه آسیاب می کنیم.

هر یک از دوغاب فلفل دلمه ای قرمز (200 گرم) به یک لیوان شیشه ای اضافه شد و با 200 میلی لیتر متانول همگن شد.

مخلوط در دمای 45 درجه سانتیگراد در حمام آب با هم زدن ملایم به مدت 30 دقیقه انکوبه شد، هموژنه از طریق کاغذ صافی واتمن شماره 1 فیلتر شد تا یک مایع رویی شفاف به دست آید.

مایع رویی به یک فلاسک تمیز منتقل شد و باقیمانده با 100 میلی لیتر متانول دیگر مخلوط شد تا استخراج تکرار شود، مایع رویی حاصل با ماده قبلی ترکیب شد.

متانول موجود در مایع رویی تحت خلاء در دمای 45 درجه سانتیگراد با استفاده از اواپراتور سانتریفیوژ خلاء تبخیر شد و عصاره فلفل دلمه ای بنفش به 100 میلی لیتر کاهش یافت. محلول بسته شد و تا زمان استفاده در دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری شد

  • منابع:
    1. Antioxidant activities of two sweet pepper Capsicum annuum L. varieties phenolic extracts and the effects of thermal treatment
  • تبلیغات: 
    1. مردی با استفاده از نبات بنزین درست کرده است!
    2. بزرگترین زیره جهان به اندازه خربزه مشهدی
    3. تاثیر استفاده از نخود در ذوب کردن شمش طلا!
    4. 5 تکنیک جدید برای امید به زندگی بیشتر!