نوعی کاغذ لاینر ایرانی که دمای بالای 1000 درجه را تحمل می کند!

کاغذ لاینر چه دمایی را می تواند تحمل کند؟
انواع مختلف کاغذ لاینر توصیه های گرمایش متفاوتی را ارائه می دهند که برخی از آنها بیشتر از بقیه هستند.

دمای پوسته 400-450 درجه فارنهایت است که برای اکثر موارد پخت و پز کافی است.

اما، مهم نیست که چقدر در توصیه‌های دما مراقب باشید، باید از سایر دستورالعمل‌های ایمنی آگاه باشید تا مطمئن شوید که پوسته برای پخت بی‌خطر است.

کاغذ لاینر چقدر می تواند در فر بماند؟
محدودیت های زیادی برای مدت زمان وجود ندارد

کدام کاغذ روغنی را می توان در فر پخت، به شرطی که مراقب باشید که لبه پوستی شروع به قهوه ای شدن یا حتی سوختن نکند.

کاغذ لاینر ایرانی را می توان مجددا استفاده کرد و می توانید چندین دسته از شیرینی های مخصوص پوستی بپزید.

فقط لازم است اطمینان حاصل شود که در این مورد پوسته قهوه ای یا شکننده نمی شود، زیرا ممکن است نشان دهنده شروع سوختن باشد.

با توجه به شرایط مناسب در محیط مناسب، همان ورق کاغذ روغنی می تواند به عنوان ورقه پخت برای چندین دسته از کوکی ها بدون سوختن عمل کند.

اما اگر کاغذ برای تابه خیلی بزرگ باشد یا در معرض دمای بیش از حد بالا قرار گیرد، کاغذ دوام زیادی نخواهد داشت.

ماندگاری کاغذ روغنی در فر به شرایطی که در آن قرار می گیرد و همچنین میزان مقاومت آن در برابر حرارت فر بستگی دارد.

مطمئن شوید که هر کاغذ روغنی را که به نظر می رسد سوخته بردارید، زیرا نمی خواهید فر شما با شعله باز روشن شود!

کاغذ لاینر ایرانی

آیا کاغذ پوستی می تواند سمی شود؟
شکی وجود دارد که کاغذ روغنی برای پخت و پز یا پخت مناسب نیست زیرا با مواد شیمیایی روکش شده است. با این حال، این کاملاً دقیق نیست، اما حقیقتی در این وجود دارد.

اگر کاغذ روغنی کثیف باشد، خطر آلودگی به نوع کاغذ بستگی دارد.

دو نوع اصلی کاغذ روغنی وجود دارد: سفید شده و سفید شده.کاغذی که شکسته شده است سفید است، در حالی که کاغذ پوستی سفید نشده قهوه ای است.

پوست سفید شده ممکن است حاوی دیوکسین سمی باشد و این خطر وجود دارد که این ماده شیمیایی در هنگام قرار گرفتن در معرض گرما در مواد غذایی آزاد شود.

مهم است که از مواد شیمیایی و سموم مختلف موجود در آشپزی و غذاها آگاه باشید. توصیه می شود تا حد امکان از استفاده از کاغذ روغنی سفید شده خودداری کنید.

کاغذ روغنی سفید نشده نباید حاوی این ماده شیمیایی باشد.

ماده شیمیایی دیگری وجود دارد که کاغذ روغنی می تواند حاوی آن باشد که می تواند در غذا خیس شود، به نام Quilon.

اما، اکثر مارک های کاغذ پوستی خوب بیان می کنند که حاوی Quilon در بسته بندی خود نیستند، بنابراین مطمئن شوید که به دنبال آن هستید.