شوید در طب عامیانه برای درمان و پیشگیری از بیماریهای جسمی از جوشانده و دم کرده گیاهان خشک و ساقه شوید استفاده می شود. آبگوشت 1 قاشق غذاخوری به.
شوید خشک کوهی خرد شده را با 1 لیتر آب بریزید و در حمام آب بجوشانید و 15 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن آبگوشت، آن را از طریق چندین لایه گاز فیلتر می کنند. روزانه 100-250 میلی لیتر خوراکی مصرف کنید.
دستور دم کرده: 1 قاشق غذاخوری. به. سبزی های خشک را 1 لیتر آب جوش بریزید، 60-90 دقیقه زیر درب آن بگذارید، سپس صاف کنید. این تزریق را می توان به نوزادان با افزایش تولید گاز، 1 قاشق چایخوری داد. 3-5 بار در روز.
همچنین بخوانید: نحوه نمک زدن شوید برای زمستان در شیشه ها: دستور العمل های ساده از خانم های خانه دار با تجربه. بررسی بهترین انواع شوید برای سبزی و چتر، توصیه هایی برای انتخاب صحیح آنها.
نحوه جوانه زدن سریع بذر شوید و نحوه عمل آوری آنها برای تسریع جوانه زنی سبزی ها. نتیجه گیری کارشناسان توصیه می کنند شوید خشک را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای طیف وسیعی از بیماری ها در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.
دارای اثر ضد باکتری، خلط آور، ضد اسپاسم، ادرارآور، کلرتیک است، تحرک روده را افزایش می دهد، متابولیسم را عادی می کند، باعث کاهش وزن می شود و خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. شوید در مقادیر کم به غذاها طعم و عطر تازه می دهد. تهیه آن آسان است، برای مدت طولانی ذخیره می شود و از همه مهمتر، عملا هیچ گونه منع مصرفی ندارد.