تخم کدو تنبل برشته شده آسان
طرز تهیه تخمه کدو ریز بو داده در خانه. حتی می توانید از این روش برای سایر کدوهای زمستانی مانند کدو حلوایی استفاده کنید. به دستور تهیه تخمه کدو تنبل برشته شده آسان بروید
فیلم را ببینید
ویدیو دستور تهیه تخمه کدو تنبل بو داده
اولین باری که به نحوه برشته کردن تخمه کدو نگاه کردم، در اواسط کار حکاکی یک کدو تنبل بودم. آیا شما هم هستید؟ خوش آمدید و من پاسخ شما را در زیر دریافت کردم.
با این حال، هالووین تنها زمان برشته کردن تخمه کدو تنبل نیست.
آنها بسیار خوشمزه هستند، شما می توانید آن را در پاییز و زمستان انجام دهید. حتی می توانید دانه های دیگر کدوهای دلچسب را تفت دهید.
به دانه های کدو حلوایی، اسپاگتی و کدو دلیکات فکر کنید. روش ثابت می ماند، اگرچه ممکن است متوجه شوید که دانه های کوچکتر به زمان زیادی در فر نیاز ندارند.
تخمه کدو تنبل بو داده با ادویه جات
دستور العمل های بیشتر کدو حلوایی: سعی کنید پوره کدو حلوایی خانگی درست کنید (آسان است) و از آن در این پای کدو تنبل بدون شکست یا این ادویه لاته کدو تنبل DIY استفاده کنید.
چگونه دانه های کدو تنبل (و سایر دانه های کدو حلوایی زمستانه را برشته کنیم)
لطفا آن دانه ها را دور نریزید؛ در اینجا نحوه تبدیل آنها به یک میان وعده خوشمزه است!
پس از برداشتن دانه ها (آنها کمی کثیف خواهند شد)، باید آنها را از تکه های رشته ای تمیز کنیم.
برای تمیز کردن آنها، آنها را در یک کاسه آب سرد بریزید. دانه ها را کمی به اطراف بچرخانید، سپس آنها را در حالی که به سمت بالا شناور می شوند بیرون بیاورید.
آنها در این مرحله بیشتر تمیز هستند، که خوب است زیرا آنها یک فرصت بیشتر برای تمیز کردن دارند. بعد، دانه های عمدتا تمیز را به یک قابلمه آب نمک در حال جوش اضافه کنید.
سپس حدود 5 دقیقه بجوشانید، که دانه ها را تمیز می کند و آنها را مزه دار می کند – مانند نحوه اضافه کردن نمک به آب جوش برای فصل ماکارونی.