بررسی حاضر اثرات بالقوه سلامتی ترکیبات موجود در پسته و همچنین شواهد اپیدمیولوژیک و بالینی را که از مزایای سلامتی مصرف پسته حمایت می کند، بررسی می کند.
مطالعات اپیدمیولوژیک اخیر پسته خام مشهد که در کودکان و بزرگسالان انجام شده است، ارتباط معناداری بین مصرف آجیل و نمره کیفیت رژیم غذایی بالاتر یا دریافت مواد مغذی بهبود یافته را نشان داده است (مرجع اونیل، کیست و فولگونی13، مرجع اونیل، کیست و نیکلاس14).
اونیل و همکاران، در مطالعه ای بر روی 13292 بزرگسال شرکت کننده در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه 1999-2004، مشاهده کردند که مصرف کنندگان آجیل درختی، به عنوان مصرف کنندگان بیش از 7.09 گرم در روز تعریف می شوند.
آجیل ها یا کره های آجیل درختی، به طور قابل توجهی دریافت بیشتری از چندین ماده مغذی مانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی داشتند، و همچنین دارای امتیاز بالاتری در شاخص کل تغذیه سالم-2005 بودند.
به طور مشابه، در یک تجزیه و تحلیل شامل دادههای پیوسته از بزرگسالان 2+ سال شرکتکننده در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه در سالهای 1999-2000، 2001-02 و 2003-04، مصرف بیش از 08/7 گرم در روز با سلامت بیشتری همراه بود.
مشخصات مواد مغذی و امتیاز بالاتر کل شاخص تغذیه سالم-2005 در مصرفافراد در تمام گروه های سنی علاوه بر این، مصرف کنندگان بزرگسال پروفایل ریسک متابولیک بهتری را نشان دادند (مرجع اونیل، کیست و نیکلاس 14).
علاوه بر این، نتایج یک کارآزمایی بالینی که بر روی 124 فرد چاق انجام شد، نشان داد که کیفیت رژیم غذایی در میان مصرفکنندگان آجیل (کسانی که روزانه 42 گرم فندق به مدت 12 هفته مصرف میکنند) در مقایسه با سایر گروههایی که شکلات، چیپس سیبزمینی مصرف میکنند یا غذای اضافی مصرف نمیکنند، بهبود قابلتوجهی داشته است. مرجع تی، قهوه ای و خاکستری15).
در نهایت، گنجاندن آجیل در رژیمهای غذایی با محدودیت انرژی، ساییدگی و کاهش وزن را کاهش داد، و از اینکه آجیلها خوش طعم بودن و انطباق با رژیمهای غذایی را بدون به خطر انداختن اثرات مفید سلامتی افزایش میدهند، پشتیبانی میکند (مرجع مکمانوس، آنتینورو و ساکس 16).