کامیون حمل شکلات مشهدی در جاده گرگان از دره سقوط کرد!

بهترین برای: شکلات سفید برای درست کردن سس‌ها، موس‌ها، خامه‌های شیرینی‌پزی و قنادی‌ها ایده‌آل است.

تپانچه های کاله شکلاتی یاقوتی در یک کاسه
شکلات یاقوتی
شکلات مشهدی نوعی شکلات است که از دانه های کاکائو یاقوتی تهیه می شود که در اکوادور، برزیل و ساحل عاج یافت می شود.

عطر و طعمی شیرین و توت با نت های تازه، ترش و رنگ قرمز صورتی دارد، علیرغم اینکه رنگ اضافه یا طعم دهنده میوه ندارد.

بهترین برای: شکلات یاقوتی را می توان برای طیف گسترده ای از کاربردها از شیرینی پزی گرفته تا خامه شیرینی پزی و بستنی استفاده کرد.

شکلات

ویفرهای مشروب شکلاتی شیرین نشده

شکلات شیرین نشده 100% از کاکائو تشکیل شده است و هیچ گونه قندی در آن وجود ندارد.

اغلب از آن به عنوان شکلات پخت یاد می شود زیرا به دلیل طعم تلخ آن عمدتاً برای کاربردهای پخت و پز استفاده می شود.

بهترین برای: شکلات شیرین نشده برای افزودن طعم غنی کاکائویی به دستور العمل هایی که قبلاً حاوی مقدار زیادی شکر اضافه شده است، مانند براونی، کیک و کوکی ها، ایده آل است.

شکلات کوورتور حاوی درصد بیشتری از کره کاکائو – حداقل 31٪ – نسبت به پختن یا خوردن شکلات است.

این درصد بالای کره کاکائو به شکلات ظاهری براق و محکم می بخشد.

این در انواع شکلات تیره، شیری و سفید موجود است.

بهترین برای: شکلات کوورتور برای غوطه ور کردن، روکش کردن، و شیرینی سازی ایده آل است. برای پخت توصیه نمی شود.

کره کاکائو چیست؟

کره کاکائو نوعی شکلات نیست، بلکه یک چربی گیاهی پایدار است که از دانه های کاکائو به دست می آید. این یک محصول لبنی نیست و به طور طبیعی گیاهخوار است!

کره کاکائو به خودی خود طعمی ملایم شیرین و عطر شکلاتی لطیفی دارد.

کره کاکائو را می توان به روش های مختلفی استفاده کرد! در اینجا چند کاربرد محبوب کره کاکائو آورده شده است: