از آنجایی که اصل کار قابلمه استیل هافنر روی بخار است، باید آب در آن وجود داشته باشد.
صرف نظر از غذایی که طبخ می کنید، اضافه کردن حداقل 1 لیوان آب ضروری است. با این حال، توصیه ها این است که زودپز باید دو سوم پر از آب باشد.
همچنین باید در نظر داشته باشید که تمام غذاهایی که قرار می دهید در یک زمان پخته نمی شوند.
اگر سبزیجات اضافه می کنید، باید زمان را با توجه به سبزیجاتی که قرار می دهید تنظیم کنید. همچنین وقتی می خواهید سبزیجات را به گوشت اضافه کنید، می توانید آن را بعد از گوشت قرار دهید. همه اینها در مدل های جدید به لطف تنظیم زمان دیگر مشکلی ندارند.
شما می دانید چه زمانی درب را باز کنید زیرا می توانید وضعیت فشار را در مدل های جدید مشاهده کنید. اما اگر باز هم می خواهید درب آن را از قبل باز کنید، زودپز را زیر شیر آب قرار دهید و آب سرد را باز کنید. بنابراین، از آنجایی که فشار سریعتر کاهش می یابد، می توانید به سرعت به نقطه باز شدن برسید.
به هر حال گلدان به شما سیگنال هایی می دهد. لوله ای وجود دارد که با رسیدن به یک نقطه فشار معین، بخار داخل آن را تخلیه می کند. وقتی بخار از اینجا بیرون می آید، سوت شروع به زدن می کند. تا این مرحله می توانید ته قابلمه را که روی حرارت متوسط است روی حرارت ملایم قرار دهید.
به هیچ عنوان به محض بستن ته دیگ سعی نکنید درب زودپز را باز کنید. تخلیه بخار و بازی با مکانیسم قفل بدون شنیدن صدا می تواند عواقب جدی داشته باشد.
مقالات مرتبط:
چگونه از زودپز استفاده کنیم؟ ترفندها چیست؟
نکاتی که باید در هنگام درست کردن پای در نظر بگیرید